⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Carole en Naiade

Carole dacht dat ze haar 12-jarige selle français-merrie Naiade (Troupier x Quabri de Laleu) op pensioen zou moeten zetten. Naiade had teveel last van artrose in de kogels en de rug. Gelukkig leerde Carole via een advertentie GlucoHorse kennen.

Hallo,

Ik wil graag mijn ervaring met het product GlucoHorse delen.

Mijn twaalfjarige merrie Naiade liep kreupel door artrose. Artrose in de kogels, maar vooral ook in de rug. Die rug raakte meer en meer geblokkeerd, zodat rijden met Naiade een erg gecompliceerde zaak werd. Ik was ervan overtuigd dat ik Naiade met pensioen zou moeten laten gaan.

Carole met Naiade in de waterbak. De 12-jarige Selle Français-merrie kan het werk opnieuw gemakkelijk aan.

Carole met Naiade in de waterbak. De 12-jarige Selle Français-merrie kan het werk opnieuw gemakkelijk aan.

Nadat ik een advertentie zag in een tijdschrift kocht ik GlucoHorse. In vergelijking met de concurrenten op de markt vond ik GlucoHorse hoog gedoseerd tegen een onklopbare prijs. Het is een eenvoudig product zonder toevoegingen, dat zeer efficiënt is. Gemengd met het rantsoen wordt GlucoHorse goed opgenomen door paarden.

Ik geef Naiade iedere dag een dosis GlucoHorse, en mijn merrie doet het uitstekend. Ze is niet langer stijf of kreupel als ze uit de box komt, en ze werkt opnieuw regelmatig onder het zadel. Haar pensioen staat al lang niet meer op de agenda.

Omdat GlucoHorse zo goed werkt bij Naiade geef ik nu ook dagelijks een halve dosis aan mijn tienjarige merrie die intensief wordt uitgebracht in de springsport. Ook met haar loopt alles perfect.

Met hartelijke en sportieve groeten,

Carole (Lezoux, FR)