⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Axelle en Toscan

Toen hij zeven jaar was werd bij Toscan, de draver van Axelle, artrose in de rechter voorvoet vastgesteld. Toscan liep fors kreupel, en een behandeling met Tildren had weinig effect. Gelukkig ontdekte Axelle de (franse) site van GlucoHorse.

Dag GlucoHorse team,

ongeveer een jaar terug heb ik jullie gecontacteerd om inlichtingen te vragen over jullie product. Bij mijn paard werd namelijk artrose vastgesteld in de interphalangaire gewrichten van de voorbenen. Toscan was toen fors kreupel, en dat was al meerdere maanden het geval. Op advies van de veearts heb ik hem met Tildren laten behandelen, maar dat heeft Toscan uiteindelijk niet echt geholpen.

Axelle met haar draver Toscan.

Toscan was toen zeven jaar en had nog veel om voor te leven. Ik was wanhopig, maar dankzij jullie site en de antwoorden op mijn vragen kon ik de ziekte beter begrijpen, en goede beslissingen nemen. Ik ben Toscan dus GlucoHorse beginnen voeren. Over de eerste zes maand heeft hij nog twee of drie keer een crisis gehad, maar sindsdien is hij nooit meer kreupel geweest. Op een harde bodem kun je wel nog zien dat hij wat voorzichtig is, maar op een goede bodem loopt hij perfect. Mijn paard wordt negen jaar in 2016, en is echt in topvorm. Ik wou daarom graag een positieve reactie laten horen op jullie product, want het werkt bijzonder goed bij Toscan.

Mijn geheim is eenvoudig: iedere dag GlucoHorse + een beslag met veel "rol" en zooltjes + dagelijks werk = een paard op topniveau dat niet meer kreupel loopt en alleen maar beter wordt. Ik hoop dat Toscan zo lang mogelijk goed en pijnvrij kan blijven, en ik ben ervan overtuigd dat GlucoHorse helpt om de artrose af te remmen.

Ik wou u graag mijn getuigenis meedelen, omdat ik werkelijk heel erg tevreden ben over de resultaten van GlucoHorse bij Toscan.

Met vriendelijke groeten,
Axelle (Parijs, FR)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email