⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Alexandra en Mieke

Daags voor Kerstdag kreeg GlucoHorse een mail van Alexandra, een nieuwe klant uit Weelde (B). Mirakels bestaan niet, maar haar verhaal over de dertigjarige Shetlander Mieke, en de zeventienjarige Bwp-er Orlando komt aardig in de buurt.

Mieke, de dertigjarige Shetlander van Alexandra.

Beste,

Ik wou jullie enorm bedanken. Mijn lieve pony van dertig!! jaar was zo goed als opgegeven... Alleen ik was nog niet klaar om haar te laten gaan. Ze heeft artrose (normaal gezien de leeftijd). Als ze haar brokjes krijgt laat ik de stal altijd even open, en laatst liep ze gewoon vanzelf op haar gemakje de tuin in! Dit was meer dan een maand geleden dat ze echt nog liep! Okee, draven en galloperen zullen er niet meer bij zitten, maar nu geniet ze van haar oude dag, terwijl ze elke dag de tuin rondgaat!

Ook mijn BWP ruin van 17 heeft artrose. Nu een half jaar geleden begon hij te manken... en het beterde gewoon niet. Ik kreeg een pot van de dierenarts die mij 150 euro kostte. En nog geen resultaat. Nu met de sneeuw heeft hij binnengestaan met een behandeling van glucohorse. En ja, hij gallopeert opnieuw de weide rond zonder te manken!

Ik ben zo tevreden. Zonder jullie had ik mijn Shetlandertje misschien al moeten afgeven. Enorm bedankt, en fijne feestdagen!

Alexandra (Weelde, B)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email