⌂GlucoHorse

GlucoHorse Rood en Groen: verschil?

Functioneel bestaat er geen enkel verschil tussen GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen. Rood en Groen hebben precies dezelfde eigenschappen en precies dezelfde werking.

Oorsprong
Het enige verschil zit in de oorsprong van het product. GlucoHorse Rood bestaat uit glucosamine die afkomstig is van zeeschaaldieren (marine glucosamine). GlucoHorse Groen bestaat uit glucosamine die afkomstig is van gefermenteerde granen (vegetarische glucosamine).

Groen
Omdat het zuiver plantaardig is staat GlucoHorse Groen dichter bij het natuurlijk voedingspatroon van het paard. Veel eigenaars vinden dat belangrijk, maar qua eigenschappen en werking maakt het geen verschil.

Net zoals dat bij mensen (sporadisch) voorkomt, bestaan er ook paarden die een allergie hebben voor schaal- en schelpdieren. Het is zeldzaam, maar voor dergelijke paarden is GlucoHorse Groen een uitkomst.

Rood
Anderzijds is het zo dat aan GlucoHorse Rood een natuurlijk appelaroma wordt toegevoegd, wat bij Groen niet het geval is. Dat appelaroma zorgt ervoor dat vrijwel alle paarden GlucoHorse Rood gemakkelijk eten, wat dan weer een uitkomst kan zijn voor paarden die erg kieskeurig zijn wat hun voer betreft.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email