⌂GlucoHorse
GlucoHorse heeft een positief effect bij paarden met gewrichtsproblemen of artrose. Toch is het geen wondermiddel. Wondermiddelen bestaan nu éénmaal niet. Om een artrosepaard zo goed mogelijk te laten functioneren is een aangepast management nodig. GlucoHorse is één onderdeel van dat management.

Tip 9: geef consequent iedere dag GlucoHorse

GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen. GlucoHorse heeft een positief effect bij paarden met artrose.

Het is verstandig om een paard met artrose consequent iedere dag GlucoHorse (Rood of Groen) te geven. GlucoHorse verbetert namelijk de kwaliteit van de gewrichtsvloeistof. Dat heeft een dubbel effect.

Eerst en vooral wordt het gewricht als het ware beter "gesmeerd", zodat het gemakkelijker kan bewegen en functioneren. Omdat het gewricht gemakkelijker beweegt, verdwijnt gaandeweg de irritatie. Het gewricht komt tot rust, zodat ook de zwelling stukje bij beetje vermindert, en de pijn vermindert tot verdwijnt.

Daarnaast zorgt de betere kwaliteit van de gewrichtsvloeistof ervoor dat het kraakbeen beter wordt gevoed. Op die manier kan het bestaande kraakbeen behouden blijven. Dat maakt het dan weer mogelijk om de progressie van de artrose stil te leggen, of toch minstens onder controle te houden.

GlucoHorse heeft zijn nut bewezen in de dagelijkse praktijk. Toch is GlucoHorse maar één onderdeel van het algemeen management. Hoe beter dat management voor elkaar is, hoe hoger het rendement van GlucoHorse zal zijn.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email