⌂GlucoHorse

Bedrijf

GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen zijn producten van het bedrijf GlucoSportivo.

Achtergrond

Voedingssupplementen worden in de paardenwereld veel gebruikt. Alleen krijgt de niets vermoedende paardenmens maar al te dikwijls middeltjes aangesmeerd die op papier wonderen doen, maar in werkelijkheid niet blijken te werken.

Productie van GlucoHorse Rood

GlucoSportivo werd opgericht om veilige, werkzame en betaalbare supplementen te ontwikkelen. Begin 2006 werd GlucoHorse (Rood) op de markt gebracht. GlucoHorse Rood was het eerste glucosaminesupplement dat specifiek werd ontwikkeld voor pony's en paarden. Het is in België en Nederland de nummer één binnen zijn marktsegment. Begin 2016 werd GlucoHorse Groen gelanceerd. GlucoHorse Groen is uniek binnen de paardenwereld. Het bevat namelijk uitsluitend zuiver vegetarische glucosamine.

GlucoSportivo doet verder onderzoek naar een aantal stoffen die tot een werkzaam supplement kunnen leiden. Het is echter nog te vroeg om over concrete resultaten te spreken.

Doelstelling

GlucoSportivo heeft als doel:

  • eerlijke, objectieve, en wetenschappelijk gefundeerde informatie geven over voedingssupplementen bij pony's en paarden.

  • uitzoeken welke voedingssupplementen voor pony's en paarden een reële werking hebben, gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek en eigen proeven in de praktijk.

  • bewezen voedingssupplementen op de markt brengen aan een prijs die voor iedere fokker, ruiter, of eigenaar van pony's en paarden betaalbaar is, ook op langere termijn.

Strategie

GlucoSportivo is geen supplementen-bazaar. Wij brengen uitsluitend producten op de markt waar we zelf honderd procent kunnen achterstaan, met andere woorden producten waarvan we met zekerheid weten dat ze een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van pony's en paarden. Werkzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn daarbij onze enige criteria.

Copyright

Alle teksten, foto's, beelden, grafieken, enz. op deze website zijn exclusief eigendom van het bedrijf GlucoSportivo, en auteursrechterlijk beschermd. Gehele of gedeeltelijke overname van deze site, in welke vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van GlucoSportivo.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email