⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Joëlle en Dario

Joëlle en Dario, dat was liefde op het eerste gezicht. Haar eerste eigen paard... Alleen, na anderhalf jaar ging Dario slechter lopen. De dierenarts stelde gevorderde artrose vast in de kogel links voor. Dat leek het einde van het verhaal. Joëlle kreeg het advies een plekje te zoeken waar Dario van zijn 'oude dag' kon genieten. Het liep gelukkig helemaal anders. Na een zoektocht op internet vond Joëlle GlucoHorse. Dat had bijzonder veel effect. Dario loopt nu beter dan ooit.

Hallo allemaal,

In April 2016 werd een droom werkelijkheid!

Mijn aller eerste eigen paard! Na lang zoeken naar de 'perfecte match' kwam Dario op mijn pad. Wauw, wat een geweldig paard! Bij de eerste ontmoeting was het metéén raak tussen ons. Er was helaas wel een minpuntje, doordat Dario in zijn jongere jaren op hoog niveau gesprongen heeft, had hij een bemerking. Hij had een 'blessure' aan zijn linker voor been. Maar voor het gene wat ik wil wilde, lekker buitenritjes maken en recreatief dressuur rijden kon dat allemaal geen kwaad! Hij had er immers geen last van zeiden ze. Ik (heeeeeeeeel stom) in alle vertrouwen in die mensen toch besloten om Dario te kopen. Het was tenslotte het paard waar ik van droomde!

Joëlle en Dario. Samen genieten van een buitenrit.

Joëlle en Dario kunnen opnieuw samen genieten van een buitenrit.

Inderdaad het eerste jaar had Dario nergens last van en ging alles goed. Tot hij in een keer slechter begon te lopen. Hmm 'zal wel door zijn blessure komen, even rustig aan de komende tijd en goed stappen'. Het ging maar niet over. Ze vertelde mij dat het aan zijn zadel zou kunnen liggen. Oke, geen probleem we laten een nieuw zadel aanmeten. Dat gedaan en hij liep iets beter, maar nog niet zoals het hoorde.

Toch maar naar de dierenarts onderzoeken laten doen. Na de foto’s kwam eruit dat Dario ontzettende artrose heeft in zijn kogel links voor, ze stonden er van te kijken dat hij een paar weken geleden nog gewoon goed gereden werd, zonder dat hij kreupel liep. Bij de dierenarts alles doorgenomen en hem een spuit in zijn gewricht laten zetten. Dit zou de pijn minder maken, maar voor hoelang durfde ze niet te zeggen want ze herhaalde nogmaals dat hij het echt heel erg heeft. En dat het verstandig zou zijn om langzaam aan te gaan kijken naar een plekje voor hem waar hij lekker de hele dag op de wei kon staan, en hem laten genieten van zijn 'oude dag'. (Toen was hij 14 jaar)

Helaas was de spuit in zijn gewrichten niet voldoende. Want een paar weken later gebeurde weer precies het zelfde... Ik had mijn topper toen net dik 1,5 jaar... 'Nee dit kan niet, dit mag niet.. Ik wil nog zoooooveel langer van hem genieten!' Van alles geprobeerd, maar niks mocht baten. Dan toch maar voorzichtig een plekje zoeken voor hem.. huilen huilen huilen!

's Avonds lag ik in bed op internet te kijken of er toch nog IETS is wat ik zou kunnen proberen... De hoop was heel klein, maar dit zou echt het laatste zijn. Want wat ik niet wil is dat Dario pijn heeft met het rijden. Dus denk met je verstand Joëlle en niet met je gevoel. Toen kwam ik op de site van glucohorse terecht. (Nog nooit van gehoord?!) Even de verhalen lezen. Ooooh zou het dan toch? Zou dit dan toch werken?! Oke, ik bestel het, wacht het een paar weken af en anders kan ik nog altijd de keuze maken...

Nu inmiddels bijna 1,5 jaar verder loopt hij de sterren van de hemel!!!! Tuurlijk heeft hij nog af en toe zijn mindere dagen, maar wauw!! Zo goed heeft hij nog nooit gelopen! Ik ben jullie zo dankbaar! Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn topper nog zo veel langer kan genieten!!

Liefs,

Joëlle & Dario (NL)