⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Nathalie en Rapsodhy

De mooie, zwarte merrie van Nathalie raakte vorig jaar op de sukkel. Ze liep kreupel achter. Inspuitingen rechtstreeks in het gewricht brachten maar tijdelijk verbetering. Gelukkig bleef Nathalie niet bij de pakken zitten. Dankzij een behandeling met GlucoHorse, kwam haar merrie er weer helemaal bovenop.

Rapsodhy, de mooie zwarte merrie van Nathalie.

Hoe ben ik met GlucoHorse in contact gekomen? Mijn merrie was al enige tijd aan het sukkelen. Ze liep onregelmatig achter. Na grondig onderzoek kwam de dierenarts met een diagnose. Te weinig vocht in het kniegewricht (overbelasting van het gewricht). Om dat probleem te verhelpen, werd mijn merrie behandeld met een inspuiting rechtstreeks in het gewricht. Dat leek goed te werken. Tenminste, in het begin dan toch, maar na zes maand kreeg mijn merrie opnieuw last. Opnieuw liep ze kreupel achter. Grondig onderzoek van de dierenarts. Op de foto's was er niets bijzonders te zien. Geen artrose, geen schade, maar toch dacht de dierenarts dat het probleem opnieuw in de knie zat. Voor een tweede keer kreeg mijn merrie een inspuiting in het gewricht. Alleen, deze keer bleef ze wat stijf en moeilijk bewegen.

Omdat ik er niet gerust in was, ben ik op het internet informatie gaan zoeken over beenproblemen bij paarden. Zo ben ik bij www.glucohorse.com terecht gekomen. Ik ben metéén met GlucoHorse begonnen. Ondertussen enkele weken stappen, en daarna rustig weer opbouwen in het werk. We zijn nu acht maand verder. Na twee maanden GlucoHorse begon ik bij mijn merrie duidelijk het verschil te zien. Niet alleen kon ik het verschil zien, ik kon het ook voelen in het werk. Eindelijk kan ik weer een goede dressuurproef rijden.

Over GlucoHorse ben ik super tevreden, en dat is mijn paardje ook. Als ik deze brief schrijf, dan is het om jullie te bedanken. En om andere mensen ervan te overtuigen dat het écht de moeite waard is om GlucoHorse te gebruiken.

Nathalie (Brugge, B).

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email