⌂GlucoHorse

Geef ons een link, en krijg 2 of 3 potten GlucoHorse cadeau!

Ben je professioneel met paarden bezig? Heb je zelf een website, die met paarden of paardensport te maken heeft? Of een blog? Of hou je toevallig de site van de plaatselijke rijvereniging up-to-date?

Plaats dan een link naar www.glucohorse.nl, en krijg twee of drie potten GlucoHorse cadeau. Een tekstlink is goed voor twee potten, een (bescheiden) banner op je site levert drie potten GlucoHorse op. Daarbij is het de bedoeling dat de link op een goed bekeken pagina wordt geplaatst, en 12 maand op je site blijft staan.

Tekstlink
Hoe gaat het praktisch in zijn werk? Om een tekstlink te plaatsen zet je het volgend stukje code in de html van je webpagina:

Het resultaat ziet er ongeveer zo uit: GlucoHorse. Glucosamine voor pony en paard.

 

Banner
Om de GlucoHorse banner te plaatsen gebruik je de volgende code:

Het resultaat ziet er zo uit:GlucoHorse. Glucosamine voor pony en paard.

 

Aanvragen
Heb je een link of de banner op je website geplaatst? Dan heb je recht op één of twee gratis potten GlucoHorse. De potten aanvragen doe je met een mail naar webmaster@glucohorse.com. In die mail geef je de volgende zaken op:

  • De url van de webpagina waar je de link of banner hebt geplaatst.
  • Je naam en volledig adres.
  • Of je graag GlucoHorse Rood, dan wel GlucoHorse Groen wil krijgen.

Zodra we je mail hebben ontvangen wordt de url die je hebt opgegeven gecontroleerd. Blijkt de link inderdaad in orde, dan krijg je van ons een bevestiging per mail. Een week tot veertien dagen later worden de gratis potten opgestuurd.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email