⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Dreamhorse Ranch en Paff

Op de Dreamhorse Ranch, een accomodatie in de Belgische Westhoek, wordt vooral western gereden. Toen één van de oudere kostgangers bleef kreupel lopen, werd GlucoHorse ingezet. Met veel succes. Een eenvoudige test bewees dat het beterschap wel degelijk rechtstreeks met GlucoHorse te maken had.

Ons verhaal gaat over het paard Paff, een vos die nu negentien jaar is. Hij liep constant kreupel, en wat we ook probeerden, het lukte ons niet om hem te helpen. Hij bleef mank gaan, en kon niet meer mee met zijn vriendjes op de weide. Ook was er een probleem van stijfheid, en als hij stapte hoorde je zijn gewrichten kraken, niet te geloven.

Paff, een negentienjarige vosruin. De foto toont zijn conditie toen hij nog geen GlucoHorse kreeg.

De negentienjarige Paff vóór...

Paff, een negentienjarige vosruin. De foto toont zijn conditie toen hij wél GlucoHorse kreeg.

...en nadat hij GlucoHorse kreeg.

Bij toeval, tijdens het surfen op het internet, ontdekte ik het product GlucoHorse. Ik dacht er even bij na, las de recensies, en besloot om het product aan te kopen. De behandeling werd gestart, en ja ongelofelijk, na een week kon Paff al weer normaal stappen. Het kraken van de gewrichten was verdwenen. Naarmate de behandeling duurde werd hij beter en beter, zodanig zelfs dat hij terug met zijn vriendjes op de wei kon spelen.

Wij waren zo overdonderd door het effect dat we wilden weten op dit nu toeval was of niet. Twee weken hebben we Paff geen GlucoHorse meer gegeven, en jawel, hij begon opnieuw te manken en verviel terug in het oude ziektebeeld. Nu waren we het zeker, HET PRODUCT HELPT. Dus snel opnieuw GlucoHorse tussen zijn voeding, en hij werd weer fitter en gezonder. Nu loopt Paff zonder problemen op de weide.

Chris, Dreamhorse Ranch (Leisele, B).

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email