⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Trinette en Serko

Trinette dacht dat haar wedstrijdcarrière met Serko voorbij was. De Friese ruin had opstartproblemen, en begon zich alsmaar moeizamer te bewegen. Dankzij GlucoHorse mag Trinette nu opnieuw dromen van de Klasse Z.

Via deze weg wil ik graag iets vertellen over de werking van Glucohorse op mijn paard. Ik geef het nu bijna twee maanden en merk bijzonder goed resultaat! Serko (Remmelt 323), mijn Friese ruin van elf jaar, had al enige tijd een soort van "opstartproblemen". Hij was erg stijf in het begin van de training. Ook begon hij steeds meer tegen de hand te lopen.

Trinette en haar Friese ruin Serko samen in een dressuurproef.

We rijden in de klasse M1 dressuur, en ons streven is natuurlijk in de Z klasse te komen.We trainen dus fanatiek, maar helaas merkte ik dat goed bewegen hem alsmaar moeilijker afging. Ik had me er al bijna bij neergelegd dat de klasse M1 ons "eindstation" was, en dat ik met wedstrijden zou moeten stoppen. Sinds de Glucohorse (durf ik nu wel te zeggen) heb ik een heel ander paard terug gekregen!!! Na ongeveer drie tot vier weken begon ik het resultaat te voelen. Serko beweegt zich nu veel soepeler, en de opstartproblemen zijn zo goed als verdwenen. Ook is hij veel minder tegen de hand, en pakt alle moeilijke oefeningen een stuk makkelijker op. Ik ben heel erg tevreden, maar dit verhaal is ook van belang voor alle collega wedstrijdruiters met hetzelfde probleem. Nu kan iedereen lezen dat GlucoHorse een middel is dat resultaat heeft.

Trinette (Rijnsburg, NL)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email