⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Amé en Santo

In 2006 kreeg Amé slecht nieuws. Haar bruine ruin Santo had artrose. Het was het begin van een lange, donkere periode, waarbij Santo van het ene probleem naar het andere leek te sukkelen. Amé probeerde hem op alle mogelijke manieren te helpen, maar pas toen ze bij GlucoHorse terecht kwam keerden de kansen.

Goede middag mensen van Glucohorse,

ik weet helemaal niet of jullie nog verhalen van mensen en hun ervaring op jullie site zetten, maar van mij mag het! Enkele jaren gelden, in 2006 werd er bij mijn paard artrose in beide voorbenen geconstateerd. Zelf had ik hier wel verhalen over gehoord maar geen ervaring mee. Toen ik het hoorde dacht ik dat het voorbij zou zijn, want als ik verhalen over artrose hoorde was het nooit goed... en heel erg vaak met slechte afloop.

Santo, de bruine ruin van Amé

Santo, voluit Santo Abdulla K, is een veertienjarige NRPS-er. Zijn moeder was een tuiger, zijn paps een volbloed arabier. Op de foto heeft hij net twee maand GlucoHorse gekregen, met als resultaat dat hij voor het eerst sind jaren opnieuw helemaal los en vrij door de bak gaat.

Ik ben toen bij een kliniek weg gegaan met een supplement. Een pot van 1,5 kilo voor 250 euro. Maar ik heb alles voor mijn vent over, dus ook die kosten. Ik merkte wel wat verschil en in combi met andere ijzers, ging het wel redelijk. Hij had het alleen steeds niet... het was het steeds NET niet. In de tussentijd veel stapperiodes gehad... vaak van die ongelukkige dingen... snee in kootholte... verstapt met een gekke bui etc etc... Vorig jaar september zag het er best wel slecht uit... best snel ging mijn vent achteruit en maakte ik mij heel erg zorgen. Vrienden en een dierenarts wisten het niet meer en hebben mij doorverwezen naar een kliniek om het helemaal door te laten lichten.

Wat daaruit kwam was alles behalve veelbelovend. Artrose in het SI-gewricht en een spatbeen links achter. Ik zag het helemaal niet meer zitten, maar mijn dierenarts had wel hoop... in ieder geval genoeg om te proberen. Was de hele winter, en in 2009 was deze extreem... Stappen onder het zadel en als het kon wat draven... Nou afgelopen winter was het alles behalve goed. In december 2009 weer terug naar de kliniek...

De arts was niet heel erg ontevreden maar ook nu werd weer verteld... Het is het net niet, maar gewoon door gaan met opbouwen. Ik ben toen een ander supplement gaan zoeken, die het NET Niet om kon gaan zetten in; Ja, Net Wél! Door veel googlen en zoeken op het internet kwam ik bij Glucohorse.com uit. Het was het zoveelste middel maar de kosten hiervan waren tenminste te overzien. Eerst 1 pot gebruikt om te kijken wat het zou doen. Merkte wel dat ie soepel was... maar mijn twijfel nam de overhand en ik wou het nog niet geloven. Kwam een ander middel tegen, waar heel erg veel mensen tevreden over waren... dus ik liep mee met de groep. Na twee weken merkte ik al heel snel dat ie achteruit ging en stijver werd. Toen wist ik het zeker... Glucohorse helpt dus toch. Ik weer potten besteld en gegeven. Mijn paardje heeft die maand heel erg veel moeite gehad met zijn lichaam. Je merkte echt dat die andere troep eruit moest en het nieuwe moest gaan werken.

Ik heb in de afgelopen vier jaar meerdere keren gehoord van mensen; wordt het niet eens tijd? Geef hem zijn laatste middag... en dat soort gesprekken. Wel, jullie willen niet weten hoe goed het nu gaat! De physio is tevreden over hem... mijn instructeurs zijn blij, en zelfs een aantal mensen die nu zeggen dat ze dit niet verwacht hadden. Ik ga zelfs eind oktober weer voor het eerst een wedstrijd rijden. Hebben we vorig jaar april voor het laatst gedaan... dus ik ben helemaal gelukkig! Hij ziet er ook weer super uit. Moet hem wel elke dag rijden om hem zo te houden... dat is natuurlijk de artrose...maar verder gaat hij zo verschrikkelijk goed, dat is niet te geloven.

Glucohorse heel erg bedankt.

Amé (Almere, NL)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email