⌂GlucoHorse

GlucoHorse: de nr. 1 in glucosamine voor paarden.
Voedt, smeert, en ondersteunt de gewrichten.

GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen. Glucosamine voor paarden. 385gr. Zorgvuldig en hygiënisch verpakt.

Heeft je paard of pony glucosamine nodig ? Dan ben je bij GlucoHorse aan het juiste adres. GlucoHorse is namelijk dé nummer één als het om glucosamine voor paarden gaat.

GlucoHorse was het eerste, en is nog altijd het beste glucosaminesupplement voor paarden. Er bestaan wel meer producten met glucosamine, maar alleen met GlucoHorse worden bij paarden zoveel positieve resultaten vastgesteld.

GlucoHorse komt in twee varianten, namelijk GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen.

GlucoHorse Rood bestaat uit zuivere glucosamine afkomstig van schaaldieren, aangevuld met een natuurlijk appelaroma. Dit is de originele formule die sinds begin 2006 met veel succes wordt gebruikt.

GlucoHorse Groen is een nieuw product. Het bevat uitsluitend vegetarische glucosamine, dat wil zeggen glucosamine van plantaardige oorsprong.

Bestel nu, en krijg dit chique halstertouw cadeau !

Mooi gevlochten, tweekleurig halstertouw. Turkoois gecombineerd met zilver. Met paniekhaak. Cadeau bij iedere bestelling vanaf twee potten GlucoHorse.

Mooi halstertouw, luxe uitvoering. Zacht in de hand, maar sterk in het gebruik.

 • Meervoudig gevlochten.
 • Tweekleurig, turkoois-zilver.
 • 100% Polypropyleen.
 • Lengte: 2.20 meter.
 • Met heavy-duty paniekhaak: breekt niet,
  makkelijk te openen, ook onder spanning.
 • Winkelprijs: 8.90 euro.

Gratis bij iedere bestelling vanaf twee (2) potten, bovenop andere kortingen. Geldig zolang de voorraad strekt.

Pluspunten

Er bestaan tientallen supplementen die, volgens het etiket tenminste, de gewrichten van paarden gezond houden. Voor de consument is het moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Toch is GlucoHorse duidelijk de beste keuze. De pluspunten van GlucoHorse op een rijtje.

Persoonlijke ervaringen

Over de loop der jaren hebben duizenden eigenaars voor GlucoHorse gekozen. Hoe GlucoHorse paarden helpt, vertellen deze verhalen uit de dagelijkse praktijk. In tegenstelling tot wat je elders leest, zijn dit authentieke verhalen, van échte mensen over échte paarden.
Een schat aan informatie, direct uit de praktijk. GlucoHorse bestellen is eenvoudig, met dit formulier. Heb je nog vragen? Contacteer het GH-team. GlucoHorse wordt in Nederland en België druk gebruikt.

Extra's

 • Management
  Negen gouden tips in verband met het mobiliteits-management van je paard. Wat je beter wél en niet kunt doen.  >>>
 • Steekkaart
  Alle praktische gegevens over GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen in één oogopslag. >>>

Nieuws

Dario, de mooie bruine ruin van Joëlle | GlucoHorse
 • Joëlle en Dario
  Joëlle en Dario, dat was liefde op het eerste zicht. Alleen, na anderhalf jaar ging Dario alsmaar slechter lopen. Artrose links voor. Gelukkig kwam Joëlle bij GlucoHorse terecht. >>>
 • Msm bij paarden: zinloos en misleidend
  Msm is een goedkoop industrieel oplosmiddel. Toch zit het in veel supplementen die bij paarden worden gebruikt. Dat heeft geen enkele zin, en het is in veel gevallen ook nog eens misleidend.  >>>
♦ Meld je hier aan voor de gratis GlucoHorse Nieuwsbrief!
Share on Facebook
Tweet
Share on Google+
Pin it
Send email